The Shining Star
Bismillah
Friday, 3 July 2015,


Such a long time I didn't touch any of it. Haha nak sambung tulis pun rasa awkward sebabnya lama gila tinggalkan blog ni. Nak sangat tutup blog ni. Tapiii.............. Ada something precious tentang blog ni yang buatkan tak nak and maybe never untuk tutup blog ni. In shaa Allah. Tak tahu nak tulis apa. Ada benda sebenarnya nak letak dalam blog ni untuk tatapan 'seseorang' tapi tak tahu nak mula macam mana, nak mula part mana. Ok let me start now......................................

Bismillah.....

Hai awak. Sebenarnya saya dah lama sangat berhasrat nak tutup blog ni disebabkan saya memang dah lama tak log in email dan malas sebenarnya nak pegang laptop. Tapi sebab blog ni bermakna sangat untuk kita so I choose to let it be.

Pagi tadi lepas sahur, kita start throwback all of our memories. Start tuition, camping JPAM, hai hai bye bye awak tu, start conversation message kita, blog ni, semuanyaaaaaaaa. Banyak sangat awak. Part paling penting sebenarnya blog ni lah sebab blog ni lah awak tahu "about me" hehehe malu pula *tutup muka guna baymax*

Dan disebabkan tu saya sayangkan sangat dekat blog ni. Nak tutup macam mana saya tutup facebook disebabkan alasan yang sama, DAH LAMA TAK LOG IN EMAIL. Tapi blog ni macam ada satu aura yang buatkan saya tak nak tutup. Setakat ni saya masih lagi tak hapuskan apa jua kenangan kita. Baik gambar ataupun apa lah. Semuanya masih ada cuma dalam phone atau laptop. Blog ni pun salah satu kenangan kita, so memang tak nak sebenarnya nak tutup.

Agaknya kan awak? Awak stalk blog ni macam dulu tak? Hehe kalau awak baca entry ni, let me know please. Nak tengok awak stalk saya ke idok hehe. Yee ah, dulu kan awak rajin gila stalk blog ni. Every time buka laptop, masa tu juga lah awak baca entry dekat sini. Rasa diri dihargai betul masa tu hahahaha. Sekarang, saya tak tahu awak ada jengah ke tak blog ni. Dah lama gila kan takde entry baru? So, this is for you. Nanti dah baca, bagitahu saya please. I love you Azra Imra bin Subari.



Disclaimer
Bonjour fellas


Hello, welcome to my offical blog. Don't judge me before you know about me. Step here and do follow me. Thank you :)



ABOUT STUFF ENTRY

Taggie Board
no harsh word please


credits
big thanks

Edited by : Najmi Supian
Basecode : Iyra Monster
Another code : Kak Nazihah | Nauna Lettha